divendres, 1 de febrer del 2013

2º Video para comentar 1º ESO


10 comentaris:

  1. aquest video en diu que les cada persona te el seu propi interior i si ets una persona bona la gent t'arriba a agafar més apresi.

    ResponElimina
  2. a jo hem pareix que amb ayuda, esforç i constancia es pot aconseguir qualque cosa

    ResponElimina
  3. Jo pens que la gent a fet be en ajudar a aquell nen a aixecar el tronc , per que era un cúmul de cotxes amollant fum i contaminant la terra , i just quant lleven el tronc i passen els cotxes deixa de ploure per que ja ningú contamina.

    ResponElimina
  4. Jo pens que no tothom hems en de creuar les mans mirant lo que tenim endavant i esperar a que ens donim algo .

    Es mès , tot el mon hauria de ajudar a tothom ja que despres vindra lo que no nos han donat abants.

    ResponElimina
  5. Pens si ajudam podem aconseguir moltes coses i, el mateix si ens ajudam entre nosaltres. Podem arribar molt lluny si no ens rendim i seguim endavant.

    ResponElimina
  6. Totes les persones tenim cor i per aquest motiu la gent reacciona al veure que una personeta tan petita com aquest nin vol iniciar una activitat imposible per agradar i ajudar a totom.

    ResponElimina
  7. que com em vist aquest nin vol llevar el tronc perque la gent pugui pasar i la gent se dona conte de lo que vol fer el nin i entre tots poden fer grans coses jonathan tomas

    ResponElimina
  8. Me pareix que un nin petit , tingui la iniciativa de treure un tronc del carre i els majors no ho fagin fins que no veuen el nin que ho fa.

    Antonio tamayo

    ResponElimina
  9. De part de Marcos:
    Aquest video crec que en vol transmetre que al llarg de s'ha teva vida pots arrivar a tenir obstaculs pero amb tota la gent que tens al teu voltant, la teva família , els teus amics pots arribar a superar tots els obstaculs que pots arribar a trobar al llarg de la teve vida.

    ResponElimina
  10. DE AGUSTINA SANCHEZ MORENO:
    Jo crec que aixó ha sigut una bona obra ,perqué sense paraules aquest nen ha donat a entendre que ell sol no hi podia aixecar es tronc pero que si ho feien tots junts aconseguirien aixecar-lo (unió) i que tots junts som + forts.

    ResponElimina