divendres, 1 de febrer del 2013

Video per comentar 1r ESO


12 comentaris:

  1. Aquest video hem vol dir que la mijor forma de ser una bona persona es compartir tant amb coses materials com psíquiques.

    ResponElimina
  2. Si el nins petits comparten per que no ho feim nosaltres tambe tot es menjar que m'hos sobra no tenim per que tirar-lo ho podem donar o aprofitar

    ResponElimina
  3. Jo pens que el nin o nina que tenia el bocata ho ha fet molt be al compartir-ho amb el seu company o companya , per que aixi tots menjen i ningú es queda amb gana.

    ResponElimina
  4. Jo pens que aquest vídeo es un exemple que hauriem de seguir tots noltros en aquest mon. Ja que moltes persones moren diariament per la nutrició i no poder menjar.

    La paraula que signifa aquest video es '' Compartir ''.

    ResponElimina
  5. jo penso que la noia ho ha fet amb la intenció de veure si els nens compartien o no

    ResponElimina
  6. Hem de compartir, tal i com es mostra en aquest video.
    Això ens ajudaria a millorar com a persones que som i a descobrir una altra forma de ser feliç.

    ResponElimina
  7. Aquest video representa com molts de nins tenen menjar però altres no, i les persones que tenim per menjar podem compartir alló que no necesitam per complete.

    ResponElimina
  8. Jo pens que ens ensenya que al món hi ha persones que no tenen res per menjar, per lo meny, nosoltres tendriem que compartir i ayudar. CarolinaTenedor

    ResponElimina
  9. jo pens q en el carrer hi ha persones q ho estan pasant malament hi le podriem alludar almenys a que no lo passasin tant malament jonathan tomas

    ResponElimina
  10. Jo pens que es molt bonic,comportir amb els altres siguin pobres o no tambe per ayudar a la gent i per que els mes el necesiten.
    Antonio tamayo

    ResponElimina
  11. De part de Marcos: Aquest video crec que en vol transmetre que hi ha molts de nins al mon que no poden mejar per que no tenen doblers i si nosaltres som generosos i compartint un poc del nostre menjar molts de nins no moririen de gana al mon.

    ResponElimina
  12. DE AGUSTINA SANCHEZ MORENO :
    Jo crec que aquest vidio diu (compartir).
    Que ha sigut una forma de dirmos ,(perque no compartir-ho)
    Un exemple per a tots nosaltres.
    Una cosa que tant pot ser material com si pot ser un moment de la nostra vida.
    (Compartir es donar con el cor)

    ResponElimina